Stressmestring og self-compassio - yogaretreat

Yoga retreat - Stressmestring og self-compassion

På Nøsen Yoga og fjellhotell

Torsdag d. 3 - Søndag d 6 FebruarStressmestring og self-compassion

med fokus på behov og sunne grenser.

På Nøsen Yoga og fjellhotell

Torsdag 31 marts – Søndag 3 april, 2022Velkommen til en /eller 2 helger med myk yoga, pust, lydbad & verktøy til indre balanse, på vakre Nøsen Yoga og Fjellhotell. 


Med yogalærer og kroppsterapeut Nanne Emelie Andersen &

yogalærer og gestaltterapeut Hanne Christiansen HøieDenne helgen ønsker vi å skape et trygt pusterom der du får mulighet til å ta en pause og gi plass til indre ro, det myke i deg, den indre kontakten til deg selv, restitusjon og refleksjon.


Hver dag vil vi gjøre myk yoga, meditasjon og kroppsskanning, pusteøvelser, refleksjoner og lydbad.


Med utgangspunkt i self-compassion vil du lære å håndtere hverdagsstress på en god måte. Du får virkningsfulle, enkle verktøy. Med disse vil vi i løpet av helgen skape en enkel og virksom daglig praksis som du kan ta med deg hjem, for å skape grunnlaget for god helse i kropp, sinn, og sjel.


Du vil bla. lære hvordan du med enkle teknikker kan avbalansere det autonome nervesystem, som sørger for indre balanse både mentalt og fysisk.Der blir tid mellom øktene til å slappe av, gå tur, fordøye og nyte de vakre omgivelsene på toppen av fjellet ved Nøsen. Og ikke minst nyte de lekre vegetariske måltidene inspirert av ayurvedisk mat.


Vår intensjon er at du vil forlate retreatet fornyet og restituert, med en daglig rutine som hjelper deg med å opprettholde balanse i hverdagen din.


Denne retreaten passer for alle – både nybegynnere og mer erfarne utøvere i feltet.

Denne helgen er for deg som har lyst til å lære måter for å håndtere hverdagsstress, å etablere balanse i kropp og sinn, noe som i våre øyne er grunnlaget for god helse.

Hjertelig velkommen!(Les mer om kursholderne nederst på siden)


Program


Torsdag


 • Ankomst kl. 14 - 16

 • 16.00   Velkommen + kort avspenning for å falle til ro her og nå

 • 16.30   Introduksjon Self compassion og stressmestring                                                                Det autonome nervesystem og pust 

 • 18.00   Middag

 • 19.30   Pust og Restorative bindevevs yoga

 • 21.00   Meditation og Lydbad


Fredag


 • 08.00  Pust og myk yoga
 • 09.15   Frokost
 • 10.30   Workshop
 •                    
 • 12.30   Guidet meditasjon
 • 13.00   Lunsj og egentid. Tid til fjellturer etc.
 • 16.30   Pust & balanse, samt Restorative bindevevsyoga 
 • 18.00   Middag
Lørdag


 • 08.00  Pust og myk yoga 
 • 09.15   Frokost
 • 10.30   Workshop dag 2 
 •                    
 • 12.30   Guidet meditasjon 
 • 13.00   Lunsj og egentid. Tid til fjellturer etc.
 • 16.30   Pust & balanse, samt Restorative bindevevsyoga 
 • 18.00   Middag
 • 19.30   Meditation og Lydbad


Søndag


 • 09.15   Frokost
 • 10.00   Pakking og utsjekk fra rom
 • 11.00   Oppsummering, refleksjon og meditasjon
 • 13.00   Lunsj 
 • 14.00   Avreise


Priser


4300 - 5800


Prisen inkluderer:


 • Workshop og yoga timer innen workshopen

 • Overnatting i 2 netter på flermannsrom/dobbeltrom/enkeltrom hos Nøsen Yoga og Fjellhotell

 • 3 næringsrike vegetarmåltider per dag

 • Te, kaffe og infusjon i.l.a workshop


 • For spørsmål angående booking, kontakt Nøsen:

Om UnderviserneNanne Emelie Andersen:


Nanne Emelie er yoga og meditasjonslærer, kraniosakral terapeut, lyd terapeut, sanger og sangskriver.  

Nanne Emelie har praktisert yoga og meditasjon i over 20 år, siden hun som 19 åring forelsket seg i yoga. Hun begynte å utforske meditasjon allerede som barn, og meditasjon har vært en naturlig daglig praksis og følgesvenn for henne siden. 


Som kraniosakral terapeut har hun en stor lidenskap for å arbeide med bindevevet, og fletter viten om dette sammen med yogaen. Hennes undervisning har derfor gått mer og mer over til det meditative, inn i kroppen til bindevevet, avbalansering av kroppen og nervesystemet.


Da Nanne Emelie oppdaget Yoga somatics, fant hun hjem i denne bløte, meditative, flytende yogaformen. Hun bruker syngeboller til å understøtte yogaundervisningen.


 Hun har to alignment vinyasayoga utdannelser RYT200 bak seg og to utdannelser i Restorative somatic yoga og Somatic yoga ved Ateeka.


Gjennom denne helgen har Nanne Emelie fokus på Yogasomatics og myk yoga, samt lydbad, pusteøvelser og meditation.


www.somahelse.no

kontakt@somahelse.no
Hanne Christiansen Høie:


Hanne har praktisert yoga og meditasjon i over 20 år. Hun falt fullstendig for yogaSomatics da hun oppdaget dette for 4 år siden. Denne frie formen og at kroppen selv bestemmer, har ført til en enda større tilstedeværelse og frihet i både kropp, sinn og sjel.


Hennes visjon er å hjelpe mennesker til å vise kjærlighet til alle deler av seg selv. Hun har en helhetlig innfallsvinkel med fokus på både tanker, følelser, kropp og sjel.


Hanne har fordypet seg i hvordan yoga, mindfulness, guidede meditasjoner, indre øvelser og self compassion gir en indre styrke, som igjen gir motstandskraft for ytre og indre stress.


Hennes undervisning er preget av ro, tilstedeværelse, engasjement og humor.


Hanne har jobbet som yogalærer og hatt kurs for Yogaflyt, Oppfølgingsenheten Frisk, Stamina Helse og Avonova helse. Hun er nå ansvarlig for yogaundervisning hos Avonova helse i avdeling Arbeidsrettet rehabilitering på Romerike, og er veileder innen arbeid og helse. Hun jobber også som indre frihetscoach, yogalærer og kursholder i Ny Hverdag.


Hun har lang og bred erfaring i å hjelpe mennesker å finne indre ro og få mer balanse i seg selv.


Hun er utdannet Restorative- og YogaSomatics lærer, gestaltterapeut, tankefelt terapeut, innen sosialt arbeid og ledelse, utdanning innen inkamedisin og er sertifisert NADA akupunktør.

 

www.nyhverdag.net


E-post: hanne@nyhverdag.net

Facbook: Ny Hverdag

Telefon: 40 22 25 10 

Tania Morbech

DETTE SIER VÅRE KURSISTER OM OSS

"Takk for en fantastisk lærerik helg"


“Jeg synes det var fantastisk å oppleve så rolig yoga, at dere lærte meg at yoga kan utføres akkurat slik som jeg ønsker å gjøre det. Synes dere hadde veldig god fordeling av programmet dere imellom. Det ga meg en trygghet at dere hadde så mye kunnskap om kroppen og yoga generelt, og at dette ble formidlet på en enkel måte. Takk for en fantastisk lærerik helg jeg tar godt vare på for fremtiden. Dere var bare helt fantastiske begge to.”


Deltager, Dive into Yin, Nøsen retreat 


"Dere ser alle og bryr dere om alle. Namaste!”"


“Veldig fin balanse mellom teori og praksis. Utrolig bra veiledet meditasjon og lydbad. Dere er til stede og kjenner på energien i rommet og tilpasser etter den. Kunne tenke meg noe mer bevegelse, positiv energi. Veldig takknemlig for alt jeg har lært og vil bruke det i min hverdag. Dere ser alle og bryr dere om alle. Namaste!”


Deltager, Dive into Yin, Nøsen retreat "Energien er på sitt beste tidlig"


Jeg skriver ned det som har fungert godt for min kropp, samt føltes godt for meg: Raushet, varme og energien mellom dere. Formidlingsevnen og roen i rommet. Alt er lov i yogarommet. Vi får styre vår egen kropp og bevegelse utifra hva vi mestrer-det føles godt. Dere er tilgjengelige for oss. Dere endrer programmet utifra det som skjer i rommet, mellom energiene. Energien er på sitt beste tidlig, en er klar for søvn etter siste økt. Føles godt for meg. Vegetarmåltider gir velvære i kroppen. Jeg har ikke hatt lyst på kaffe, snop og søtt gjennom helgen.


Deltager, Dive into Yin, Nøsen retreat "Dere er et utrolig bra team."


Har lært mye om å roe ned/pusteøvelser.. Dere er et utrolig bra team. Takk for en utrolig bra helg!


Deltager, Dive into Yin, Nøsen retreat 

"Tusen takk til dere begge"


Jeg har hatt en nydelig helg og satt stor pris på veiledningen gjennom alle timene. Det at man kan få være fri til å gjøre som man vil og ikke følge gruppen var godt for meg. Det med å ha et stillebord ved måltidene var også et godt innspill. Tusen takk til dere begge


Deltager, Dive into Yin, Nøsen retreat "Ubeskrivelig takknemlig for denne deilige reisen "


Ubeskrivelig takknemlig for denne deilige reisen med disse jentene. Yin har vist meg en bekreftelse på hvor viktig det er for meg å høre på kroppen min, sinnet mitt, hjerte mitt, sjelen min. At det er ok å ta det med ro. Tusen yin yoga yogi takk for muligheten jeg fikk til å være sammen med dere! Masse kjærlighet dere gir til andre og til dere selv, er utrolig fint å se på. Tusen magisk takk.


Deltager, Dive into Yin, Nøsen retreat 

"Jeg fikk være i mitt eget, i restitusjon- alene, men sammen med alle "


Veldig godt kurs, både teori, øvelser og begges verdigrunnlag. Den rolige, sakte tilnærmingen til meg selv, var det jeg trengte for å synke ned og kjenne meg selv og min slitenhet. Dere ga meg en mulighet til å være her og nå, tiden opphørte nesten. Jeg fikk være i mitt eget, i restitusjon- alene, men sammen med alle. Utrolig bra! Det var fint med et stillebord under måltidene, så jeg kunne velge om jeg skulle sitte der eller med dere andre. Takk!


Deltager, Dive into Yin, Nøsen retreat