Kranio sakral terapi

Kranio Sakral terapi


Biomekanisk Kranio sakral terapi


Biomekanisk KST er utviklet av legen William G. Sutherland. Formålet med behandlingen er å få nervesystemet til å fungere optimalt.


Biomekanisk KST er en mild behandlingsform, hvor man arbeider med å skape balanse i hele kroppen via bindevevet og via den kranio sakrale puls. Man kan med denne metoden jobbe på spesifikke spenningstilstander, og på mere generelle ubalanser.


Behandlingen har en regulerende virkning på nervesystemet, og kan derfor ha stor betydning for ditt daglige velbefinnende, da nervesystemet spiller en avgjørende rolle for alle kroppens funksjoner.   

Biodynamisk Kranio sakral terapi    


I Biodynamisk Kranio sakral terapi jobber vi via bindevevet med å hjelpe kroppen tilbake i balanse. Slik at kroppen kan slippe spenningstilstander. Vi jobber via noen dypere kranio sakrale pulser i kroppen.


Biodynamisk KST viste seg for dr. Sutherland igjennom hans mange årige arbeid. Han fant ut at man kunne få klientens system inn i dyp avspenning, slik at kroppens naturlige selvregulerende mekanisme kunne tre fram. Han oppdaget at kroppen gjorde dette selv- når den var klar.  På denne måten fikk han flere, bedre og mere vedvarende resultater av behandlingen.        


Bestill time eller bed om at blive ringet op

mail@somahelse.no