Gongbad og Lydreise

Meditativ konsert og Lydreise

På Hurdal Gjestegaard

Ved yogalærer, kroppsterapeut og musiker Nanne Emelie Andersen og sanger og musikterapeut Sarah Freja Harries.


Søndag d. 18 marts kl 16.00


Hurdal Gjestegård 1 Landsbyvegen Hurdal, Viken, 2090Norway (kart)Velkommen til meditativ konsert og Lydreise


Hjertelig velkommen til Gong og lydreise med Nanne Emelie og Freja, på Hurdal Gjestegård, Lørdag 12 Februar kl. 16.00 - 17.30


Under et gong- og lydbad, ligger du på en yogamatte eller tynn madrass, imens du "bader" i lyden.


Frekvenserne fra lydbølgerne gir deg en massasje i bindevevet og på cellenivå. Du kan forestille deg de små bølgene som oppstår i vann når de er utsatt for vibrasjon, for å skape et bilde av hvordan "frekvensmassasjen" virker i cellene.


Dette er veldig regenererende for kroppen, veldig behagelig, veldig subtilt, og veldig veldig avslappende.


Under selve lydreisen ligger du på en yogamatte og bare slapper av, som i savasanna/avspenning, der du ikke skal noen ting. (ta gjerne med egen ullmatte, eller en tynn overmadrase eller lignende)


Da vil du fornemme at kroppen slapper af til lydende, og kanskje du fornemmer små processer i kroppen, eller kanskje du får billeder, eller føler at du mediterer eller drømmer lidt, som virkning af afspenningen.


Lydfrekvenser er idag anerkendt som noget af det mest regenererende og healende vi kan bruge som verktøy til å støtte, helbrede og hele kroppen i vores hverdag, eller i utfordringer. Lyden jobber på celleplan, og inn i bindevævet. netop fordi lydbølger er så fine, at de kan række ind der vi ikke ellers rækker med andre metoder.


Så velkommen til en kvell med afspænding og regenerering, og kanskje en god nats søvn etterpå.


Pris 250 kr pr person.


påmelding:

send messenger til soma helse, og vips til Nanne Emelie (92981772)

eller (skriv navn, dato for event og email på din tilmelding.)


(din plads blir reserveret ved betaling)


skriv også gerne til mig om du har spørgsmål.


Hjerteligt velkommen

DETTE SIER VÅRE KURSISTER OM OSS

"Takk for en fantastisk lærerik helg"


“Jeg synes det var fantastisk å oppleve så rolig yoga, at dere lærte meg at yoga kan utføres akkurat slik som jeg ønsker å gjøre det. Synes dere hadde veldig god fordeling av programmet dere imellom. Det ga meg en trygghet at dere hadde så mye kunnskap om kroppen og yoga generelt, og at dette ble formidlet på en enkel måte. Takk for en fantastisk lærerik helg jeg tar godt vare på for fremtiden. Dere var bare helt fantastiske begge to.”


Deltager, Dive into Yin, Nøsen retreat 


"Dere ser alle og bryr dere om alle. Namaste!”"


“Veldig fin balanse mellom teori og praksis. Utrolig bra veiledet meditasjon og lydbad. Dere er til stede og kjenner på energien i rommet og tilpasser etter den. Kunne tenke meg noe mer bevegelse, positiv energi. Veldig takknemlig for alt jeg har lært og vil bruke det i min hverdag. Dere ser alle og bryr dere om alle. Namaste!”


Deltager, Dive into Yin, Nøsen retreat "Energien er på sitt beste tidlig"


Jeg skriver ned det som har fungert godt for min kropp, samt føltes godt for meg: Raushet, varme og energien mellom dere. Formidlingsevnen og roen i rommet. Alt er lov i yogarommet. Vi får styre vår egen kropp og bevegelse utifra hva vi mestrer-det føles godt. Dere er tilgjengelige for oss. Dere endrer programmet utifra det som skjer i rommet, mellom energiene. Energien er på sitt beste tidlig, en er klar for søvn etter siste økt. Føles godt for meg. Vegetarmåltider gir velvære i kroppen. Jeg har ikke hatt lyst på kaffe, snop og søtt gjennom helgen.


Deltager, Dive into Yin, Nøsen retreat "Dere er et utrolig bra team."


Har lært mye om å roe ned/pusteøvelser.. Dere er et utrolig bra team. Takk for en utrolig bra helg!


Deltager, Dive into Yin, Nøsen retreat 

"Tusen takk til dere begge"


Jeg har hatt en nydelig helg og satt stor pris på veiledningen gjennom alle timene. Det at man kan få være fri til å gjøre som man vil og ikke følge gruppen var godt for meg. Det med å ha et stillebord ved måltidene var også et godt innspill. Tusen takk til dere begge


Deltager, Dive into Yin, Nøsen retreat "Ubeskrivelig takknemlig for denne deilige reisen "


Ubeskrivelig takknemlig for denne deilige reisen med disse jentene. Yin har vist meg en bekreftelse på hvor viktig det er for meg å høre på kroppen min, sinnet mitt, hjerte mitt, sjelen min. At det er ok å ta det med ro. Tusen yin yoga yogi takk for muligheten jeg fikk til å være sammen med dere! Masse kjærlighet dere gir til andre og til dere selv, er utrolig fint å se på. Tusen magisk takk.


Deltager, Dive into Yin, Nøsen retreat 

"Jeg fikk være i mitt eget, i restitusjon- alene, men sammen med alle "


Veldig godt kurs, både teori, øvelser og begges verdigrunnlag. Den rolige, sakte tilnærmingen til meg selv, var det jeg trengte for å synke ned og kjenne meg selv og min slitenhet. Dere ga meg en mulighet til å være her og nå, tiden opphørte nesten. Jeg fikk være i mitt eget, i restitusjon- alene, men sammen med alle. Utrolig bra! Det var fint med et stillebord under måltidene, så jeg kunne velge om jeg skulle sitte der eller med dere andre. Takk!


Deltager, Dive into Yin, Nøsen retreat 

unsplash